Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

PRESSENSA linia dermo-cosmetologica pentru fiecare zi!

Comentează

 

Dermo Cosmetics Priority Line, cea mai bună opțiune pentru cosmeticele de zi cu zi, cu ingrediente active de înaltă tehnologie. Angajamentul nostru este acela de a obține cele mai bune produse cosmetice moleculare, folosind în formulele noastre exclusive ingrediente active transdermale puternice și inovatoare, făcând eficacitatea și produsele de înaltă calitate semnul nostru de identitate, oferind o soluție dermică adecvată trecută în studiile clinice și științifice. Doctor Lica Salon distribuitor oficial Pressensa în Republica Moldova!

 
Alege produsul dorit Pressensa la Doctor Lica Salon! El poate înlocui tratamentele medicale-estetice faciale, cum ar fi injecțiile. Pressensa este cea mai bună opțiune pentru produse cosmetice de zi cu zi, având o tehnologie înaltă - prin complexul de ingrediente active.

Vezi lista produselor ce nu pot lipsi din trusa ta cosmetologica și le poți comanda exclusiv la Doctor Lica Salon :

ExfoLight - controlul exfoliere a pielii. Piele fermă, ten luminos și uniform. Pentru riduri, pete întunecate și semnele îmbătrânirii. Mai puțin pentru porii dilatați și imperfecțiuni. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Se recomandă utilizarea de două ori pe săptămână. Nu este o exfoliere agresivă, acționează ca o coajă a feței, eliberează celulele moarte ale pielii și promovează oxigenarea și regenerarea acesteia. Rezultatele sunt vizibile din prima aplicație și cresc treptat. În termen de patru săptămâni, pielea este vizibil îmbunătățită.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FresHydra Tonic

Tonifiant și hidratant cu Aloe Vera și extracte naturale. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Fără alcool. Parabeni liberi .Bogat în extracte de plante, tonifică și răcește pielea, reglează PH, pregătește pielea pentru produsele care urmează să fie aplicate ulterior.

ScruBright

Gel de exfoliere - potrivit pentru toate tipurile de piele. Excelentă formulă dublă de acțiune, conține: micro granule pentru exfoliere mecanică, care elimină ușor celulele moarte și impuritățile din piele. Cocktail de peeling enzimatic cu extract de ananas și papaya, care netezește, tonifică și luminează pielea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CreaMask C + Absorbție de noapte

Mască cu vitamina C, acid hialuronic, colagen și elastină. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Formula bogată. Textură ușoară. Parabeni Liberi.

Formulată pentru a trata pielea obosită, oferindu-i luminozitatea și vitalitatea, oferind imediat un ton roșu și un aspect radiant și sănătos. În același timp, omogenizează culoarea pielii, îmbunătățind textura și elasticitatea pielii, hidrându-l în profunzime și ajutând la reducerea ridurilor și liniilor de expresie.


DefencExtra 80+ SPF

Protecție solară foarte înaltă, cu filtre avansate UVA / UVB

Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și sensibile. Formula bogată. Textură ușoară. Parabens liberi. Emulsia absoarbe instantaneu fără reziduuri de produs sau pete albe, lăsând o piele mată și netedă. Ajută la protejarea pielii împotriva daunelor provocate de soare pe termen lung, oferind protecție în spectru larg UVA și UVB, împiedicând efectele grave ale radiației UVA (solare) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeePure Cleansing Milk

Curăță și hidratează cu extract a laptelui cu apă ghețară lipozomală Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Fără alcool. Parabeni liberi. Proprietățile sale îi permit să fie aplicat în toate tipurile de piele, chiar și pe pielea cea mai sensibilă. Puterea sa mare de curățare poate trage resturile de machiaj fără a afecta pielea.

 

Complexul CircleEye

Reducerea liniilor fine, cearcanelor și a cercurilor întunecate cu efect instantaneu de ridicare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Fără alcool. Parabeni liberi. Formularea inovatoare a celulelor stem din plante obținute din fructul portocaliu, proiectată special pentru zona din jurul ochilor, restaurează celulele stem ale pielii pentru a accelera reînnoirea celulelor și, astfel, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, producând o acțiune preventivă și protectoare. Prin urmare, previne formarea de riduri și protejează pielea împotriva acțiunii radicalilor liberi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AcnoLess

Cremă-Gel

Purificator, astringent, crema-gel, creată pentru a combate acneea, pete, focare, imperfectiuni ale pielii si textura neregulata a pielii

Potrivit pentru piele cu acnee și piele seboreică. Parabeni liberi și fără alcool.

Conține un amestec sinergic de extract de Iris, vitamina A și zinc, care este dovedit clinic că purifică pielea, minimizează porii și reduce imperfecțiunile pielii. Efectul comedolit: inhibă formarea de comedone, oferind pielea mai bună cu mai puține ochi și fără imperfecțiuni.

Intense C + VitaSerum

Semne de îmbătrânire, linii fine Ser Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Formula bogată. Textură ușoară. Parabens liberi. Formulate pentru a stimula producerea de colagen și elastină. Care acționează sinergic pentru a combate ridurile, semnele de îmbătrânire și apariția liniilor de expresie, prin care pielea devine mai moale, mai flexibilă.

Seria anti-age :

 

WhitExtreme

Reduce petele cauzate de varsta si lasa un ten stralucitor. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Fără alcool. Parabeni liberi.

Cremă de lustruire pentru uz zilnic cu textura ușoară. Oferă hidratare profundă, ajută la prevenirea formării de pete pe fața.

 

 

 

SupremEffects

Cremă revitalizantă, hrănitoare, hidratantă peste noapte. Facial Botox ca efect fără proceduri invazive. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Formula bogată. Textură ușoară. Parabeni liberi. Tratamentul revitalizant al pielii mature. Îmbunătățește semnele de oboseală prin asigurarea rezistenței, flexibilității și strălucirii pielii, acționează prin combaterea îmbătrânirii pielii, conferindu-i elasticitate și moale. Ajută pielea să reconstruiască un film hidrolipidic, evitând uscarea pielii.


 

TotaLift 24h

Cremă hidratantă cu efect de Botox facial fără proceduri invazive. Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar sensibile. Formula bogată. Textură ușoară. Parabeni liberi.

Crema de hidratare de 24 de ore, îmbogățită cu acid hialuronic (APM) cu o ailitate extrem de hidratantă, menținând finețea pielii, combătând și reducând apariția liniilor de expresie.

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.