Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

RF LIFTING - TRATAMENT CU RADIO FRECVENŢĂ

Comentează

Tratamentul cu ajutorul curentilor electrici de radiofrecventa, sau pe scurt RF a deschis un nou front in lupta impotriva ridurilor si in tratamentul pielii lasate, lipsite de tonicitate. Practic, aproape toate regiunile corpului pot fi tratate. Radio-frecventa / RF, riduri, piele lasata, barbie dubla, linii, fata, etc.

Principiul de functionare se bazeaza pe actiunea curentului electric de inalta frecventa - 10 MHz, fapt pentru care a primit si denumirea de Radio-Frecventa. Curentul difuzeaza in tesuturi, propagandu-se in tesuturile dermic si sub-dermic si in cel gras, care avand o impedanta mai mare, se produce o incalzire locala. La o temperatura circa 60 de grade, fibrele de colagen se contracta si se ingroasa, producand o ameliorare a ridurilor si aspectului lasat, de piele flasca. Procesul stimuleaza totodata regenerarea fiziologica, noile fibre de colagen folosesc drept matrice aceste fibre, contribuind la remodelarea pielii, care va avea un aspect mai tanar si mai ferm. 

 

Aplicarea curentului se poate face in principal in doua moduri: unipolar, cand un electrod neutru este conectat la pacient si capul de lucru constituie al doilea electrod sau bipolar, cand capul de lucru contine cei doi electrozi. Exista avantaje specifice fiecarei modalitati dar si dezavantaje. De exemplu: prin aplicare unipolara, curentii patrund mai bine in profunzime dar aplicarea este foarte dureroasa, sau pentru aplicarea bipolara exista un risc crescut de a produce leziuni ale epidermului.

 

Metoda de aspiratie controlata conduce la o caracteristica unica, de imbinare a celor doua tehnologii, efectele benefice fiind extinse si totodata cele nedorite fiind reduse. Astfel, cu ajutorul vacuum-ului, pliul cutanat este pozitionat optim intre cei doi electrozi bipolari paraleli, conferind o suprafata de contact crescuta, reducand astfel posibilitatea aparitiei de leziunilor ale epidermului. La fel, prin modul de aplicare se maximizeaza efectul la nivel dermic si sub-dermic, curentul patrunzand direct prin toata grosimea pliului, fapt ce permite reducerea nivelului de energie folosit, implicit a durerii si riscului de arsura.

Se obtin rezultate bune in tratamentul ridurilor de la nivelul fetei: "laba de gasca", "linii de marioneta", a santului nazo-labial, periorbitar si la nivelul obrajilor, a barbiei duble. De asemenea este eficienta in tratamentul altor regiuni ale corpului.Radio-frecventa, RF, riduri, piele lasata, barbie dubla, linii, fata

Rezultate exceptionale sunt in tratarea pielii flaste, lipsite de tonicitate de la nivelul gatului, decolteului, bratelor, coapselor sau dorsul mainilor.Radio-frecventa, RF, riduri, piele flasca lasata, barbie dubla, linii, fata

Radio-Frecventa sau RF poate fi folosita si pentru lipoliza, la nivelul gusei, abdomenului, feselor, coapselor, contribuind la reducerea stratului adipos, in special daca este combinata cu o metoda de drenaj limfatic cum este Cellu M6 Keymodule®. 

Recomandari:

  • efectuarea a 5-6 sedinte la interval de 1-2 saptamani, pentru obtinerea efectelor dorite

  • pentru întretinere: repetare la 2-3 ani interval

Avantaje:

  • tratamentul se poate efectua si vara, nefiind necesare masuri de protectie solara deosebite

  • rezultate vizibile imediat

  • procedura este nedureroasa si nu este necesar un interval de refacere dupa aceasta

Reactii adverse:

  • in zonele cu piele subtire si sensibila pot aparea echimoze si petesii datorate actiunii vacuum-ului, care se rezorb fara incidente in decurs de cateva zile

  • riscul de arsuri ale pielii este scazut

Ofertă de preț la Doctor Lica Salon :

O procedură - 550 lei 

10 proceduri - 5000 lei ( economie 500 lei ) 

Cum ne găsești ?!

bld.Stefan cel Mare 184
Tel. 0(22) 235 325.
Mobil : +373 76 79 88 77
Instagram : doctorlica.salon 

 

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.