Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Plasmolifting la Doctor Lica Salon — recrearea frumuseţii naturale!

Comentează

Plasmolifting - este o procedură revitalizantă injectabil ă, care permite declanşarea procesului natural de întinerire a pielii pacientului, făcând-o să funcţioneze ca în tinereţe.

                             

Metoda Plasmolifting - este o realizare a cercetătorilor ruşi, care, beneficiind şi de experienţa ţărilor avansate în domeniul păstrării tinereţii pielii, au elaborat o formulă revoluţionară de întinerire rapidă şi naturală, de lifting şi tratament al epidermei feţei şi corpului. În prezent metoda Plasmolifting este aplicată cu succes în cosmetologie şi a obţinut recunoaşterea a mii de medici şi pacienţi din întreaga lume pentru eficienţa şi siguranţa sa.

Cum funcţionează Plasmolifting?

La baza procedurii Plasmolifting stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare. În timpul procedurii, din sângele pacientului se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care ulterior este injectată în ţesuturile pacientului.

Plasma trombocitară proprie este un „elixir natural al tinereţii”, conţinând factori de creştere într-o concentraţie mare, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.

Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului normalizează respiraţia tisulară, echilibrul hidric, conduce la formarea noilor celule fibroblaste, osteoblaste, condroblaste şi endoteliale. Totodată, are loc procesul de sintetizare a colagenului, elastinului şi substanţei intercelulare.

După o astfel de procedură se activează sistemul de protecţie al epidermei, se accelerează procesele de vindecare şi cicatrizare, împiedicând îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, Plasmolifting înseamnă ingineria ţesuturilor.

Este important că elementele conţinute în plasma trombocitară sunt în totalitate naturale, nu au efecte mutagene şi nu provoacă boli oncologice, tumori şi alte reacţii negative. Avantajul indubitabil al procedurii Plasmolifting este inofensivitatea acesteia, având în vedere că substanţa injectată reprezintă „produsul propriu” al pacientului, nu este toxică şi exclude orice reacţii de respingere, alergii şi posibilităţi de infectare.

Care sunt avantajele metodei Plasmolifting?

Plasmolifting - este o metodă eficientă, care ajută la soluţionarea concomitentă a câteva probleme estetice ale pacientului: îmbunătăţirea culorii şi texturii pielii, sporirea elasticităţii, netezirea tenului, reducerea ridurilor.

Plasmolifting - este o metodă universală, utilizată pentru soluţionarea unei multitudini de probleme cosmetologice.

Indicaţii de utilizare:

 1. Tratamentul modificărilor de vârstă ale pielii (cronoîmbătrânire).
 2. Fotoîmbătrânirea.
 3. Tratamentul pigmentaţiei excesive.
 4. Profilaxia şi tratamentul acneei şi postacneei.
 5. Îngrijirea pielii sensibile, „stresate”.
 6. Profilaxia şi tratamentul celulitei.
 7. Tratamentul alopeciei, căderii părului.
 8. Tratamentul dermatitei seboreice (cu mătreaţă uscată şi grasă).

Zonele de injectare cu plasmă

În prezent sunt utilizate următoarele tehnici de injectare a plasmei bogate în trombocite:
Infiltraţiile de plasmă bogată în trombocite se realizează în zonele cu probleme (acnee, postacnee, riduri, cicatrice postoperatorii, vergeturi, celulită etc.).Utilizarea tehnicii adecvate de injectare a plasmei în funcţie de starea pielii permite obţinerea celui mai bun rezultat şi maximizarea efectului regenerator.

 

Rezultatele aplicării procedurii Plasmolifting în cosmetologie: 

Efecte biologice:

 • Sporirea sintezei de colagen în dermă;
 • Intensificarea regenerării ţesuturilor;
 • Activizarea metabolismului în celulele pielii;
 • Normalizarea echilibrului hidric şi a respiraţiei tisulare.

Efecte clinice:

 • Reducerea ridurilor de expresie şi a semnelor cronoîmbătrânirii;
 • Îmbunătăţirea culorii feţei;
 • Înlăturarea pigmentaţiei excesive şi a semnelor fotoîmbătrânirii;
 • Tratamentul acneei, atenuarea postacneei;
 • Reducerea edemelor, cearcănelor;
 • Încetinirea proceselor de îmbătrânire;
 • Creşterea elasticităţii feţei, îmbunătăţirea reliefului pielii.

Eficienţa metodei este demonstrată de fotografiile unor pacienţi reali, făcute înainte şi după realizarea seriei de proceduri Plasmolifting.

 

 

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.