Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Promo | La o cafea cu Doctor Lica

Comentează

Salonul Doctor Lica împlinește doi ani de senzații și emoții noi printre femeile Moldovei - femei care au ales să-și încredințeze frumusețea unor profesioniști de excepție. Și cu acest prilej, Doctor Lica lansează un proiect inedit – “La o cafea cu Doctor Lica”.

În cadrul proiectului, proprietara salonului Ecaterina Lica invită la cafea femeile preocupate de ce văd zilnic în oglindă și doresc să învețe arta de a fi tânără și frumoasă de la un cosmetolog profesionist și o femeie care la rândul ei reușește să întoarcă privirile și să inspire admirație.

Un proiect despre frumusețe, pentru, cu și despre femei frumoase nu putea să-și găsească un loc mai bun decât aproape de Ecaterina Lica și salonul ei. Astfel, în fiecare lună, Ecaterina va fi gazda unei femei care se va bucura de sfaturi de frumusețe și va primi cadou o procedură cosmetologică care o va face să se simtă mai frumoasă.


 

În cadrul acestui proiect, pe ușa salonului Doctor Lica vor intra femei din diferite sfere de activitate, de diferite vârste, dar care au în comun feminitatea și purtarea de grijă. “ La o cafea cu Doctor Lica” este o continuare a proiectelor prin care salonul susține femeile să fie mai încrezătoare, mai mândre de sine și să învețe bunele obiceiuri de frumusețe.

Concept şi stil : Kristina Popovici 
Brand : Nikita Rinadi 
Foto & video : Viction Media Production 
Text : Daniela Dermengi

Salon de frumuseţe Doctor Lica Salon
Produse de cosmetică şi înfrumuseţare 
str.Stefan cel Mare 184
Tel. 0 (22) 23 53 25
Mobil : 076 79 88 77
FB : https://www.facebook.com/doctorlica

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.