Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Masaj cu tulpini de bambus

 

Arăţi mai bine, te simţi minunat!

În plus, pe lângă faptul că te ajută să arăţi mai bine, te ajută şi să te simţi mai bine, reprezentând un adevărat cocktail revitalizant pentru suflet şi psihic. Stresul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ţi rezervorul de energie, accentuând sentimentul de oboseală şi accelerând îmbătrânirea pielii? Apelează la această terapie modernă de relaxare şi combate starea de epuizare care te împiedică să îţi desfăşori activitatea în parametri optimi. Încearcă acest tip de masaj şi beneficiază de cel mai nou şi în vogă masaj de relaxare ce îţi va crea un echilibru perfect între corp şi psihic. Vei pleca cu o stare de bine profundă, relaxat şi cu zâmbetul pe buze.

Cum funcţionează?

Beţele de bambus sunt special netezite şi au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părţi ale corpului. Tehnica aplicată la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a beţelor de bambus prin mişcări realizate din încheietura mâinii. Terapeutul realizează şi mişcări de presiune care relaxează muşchii şi tonifică ţesuturile pielii. Prin mişcările rulate, suprafaţa este drenată, iar toxinele sunt eliminate. Masajul cu beţe de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (lombar, toracal, la nivelul tălpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind masajul facial cu beţe de bambus. Încearcă această metodă exotică de relaxare, revitalizare şi remodelare corporală iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Cum sunt beţele de bambus?

Bambusul reprezintă pentru asiatici o plantă excepţională ce stimulează fericirea, sănătatea, liniştea şi alinarea. Masajul cu bambus este mai profund decât un masaj tradiţional şi se realizează cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni. Tijele de bambus sunt asemănătoare trestiei, dar au o circumferinţă mai mare, fiind suple, dar şi robuste, acestea reprezintă un accesoriu perfect pentru masaj, pentru că accentuează puterea mişcărilor efectuate de masoterapeut. Bambusul reprezintă un material pe cât de uşor şi flexibil, pe atât de ferm, ceea ce face că beţele de bambus să fie simple de manipulat, fiind special netezite şi au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitor părţi ale corpului. De exemplu pentru masarea spatelui se utilizează un băţ mare, pentru picioare, abdomen şi braţe se folosesc două beţe medii, iar pentru faţa două beţe foarte mici de bambus.

Masajul cu beţe de bambus se realizează astfel: se unge cu ulei zona ce trebuie masată, apoi cu ajutorul băţului de bambus se aplică o tehnică diferită de celelalte folosite în masaj şi anume mişcări de rotire – alunecare, realizate din încheietura mâinii. Prin mişcările rulate suprafaţa corpului este drenată, iar toxinele sunt eliminate, dispar micro şi macro nodulii celulitici, iar prin mişcările de presiune tonifiază şi relaxează muşchii. Acest masaj produce senzaţii variate ce nu pot fi înlocuite de nici o altă terapie, având o textură şi o duritate diferită, producând un efect specific asupra corpului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, energizant şi detoxifiant.

Beneficii

Beneficiile masajului cu beţele de bambus:

  • Combaterea celulitei.
  • Tonifierea musculaturii.
  • Stimularea sistemului limfatic şi a circulaţiei.
  • Detoxifierea organismului.
  • Modelarea armonioasă a corpului.
  • Alungarea oboselii.
  • Detensionarea musculaturii.

Vrei să încerci şi tu?

O şedinţă de masaj cu bambus durează 40 - 60 de minute şi se recomandă efectuarea a 2-3 şedinţe pe săptămână, timp de minim o lună. Şedinţa de masaj cu beţe de bambus anticelulitic costă 250 lei masaj şi 350 lei tot corpul sau puteti opta pentru pachetul de 5 şedinte plus una gratis. Fiind foarte eficient, efectele se vor vedea încă de la prima şedinţă şi, practicat cu regularitate, veţi obţine garantat eliminarea celulitei şi recăpătarea unei siluete armonioase.

 

De reținut că este contraindicat în perioada prenatală și până la terminarea perioadei de alăptare, în afecțiuni la nivelul tegumentului (boli de piele), varice, tromboflebite sau tromboze și, de asemenea, nu se adreseaza copiilor.

Detalii video

Salon de frumuseţe Doctor Lica Salon
Produse de cosmetică şi înfrumuseţare
Str.Stefan cel Mare 184
Tel. 0 (22) 23 53 25
Mobil : 076 79 88 77
www.doctorlica.md
Facebook: Doctor Lica Salon

 


comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.