Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Noutăți

Noutăți


Lilu încearcă o procedură de peeling la Doctor Lica Salon!

Tenul impecabil este cartea de vizită a prezentatoarei, de aceea Lilu este foarte atentă cu felul în care arată. Medicul cosmetolog Ecaterina Lica a testat-o să vadă dacă îşi îngrijeşte corect tenul şi i-a aplicat pe față un peeling marcă Presensa. De ce este nevoie de o astfel de procedură, află în acest video.

Laser Dioda! Cel mai rapid laser din Rep.Moldova acum la Doctor Lica Salon

PRIMUL DISPOZITIV DIN LUME CE REALIZEAZĂ 4HZ DE PUTERE MAXIMĂ. De la utilizarea standard până la cea mai mare capacitate a laserului de epilare definitivă. Toate la 4 Hz și cu o nouă platformă tehnologică.

5 Obiceiuri zilnice care îţi distrug inteligenţa

Ne străduim să învățăm din greșelile noastre, să acumulăm mereu experiență în domeniul care ne interesează, să citim și să ne informăm cât mai mult, pentru a ne putea dezvolta constant. Și totuși, niște lucruri aparent banale, pe care le facem în fiecare zi, ne distrug încet inteligența, iar noi nici măcar nu ne dăm seama de asta…

E timpul schimbărilor : 6 tendințe principale de toamnă în culoarea părului

Începutul toamnei - este momentul ideal pentru a-ţi schimba imaginea, pentru că în această perioadă se dă start celor mai tari tendințe. Brandurile cosmetice sunt în perioada de lansare a noilor colectii. Astăzi am să vă povestesc despre tipurile cele mai la modă de culorare a părului - de ce nu începi schimbarea de la coafură?

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.