Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Mărirea și corectarea formei buzelor

Mărirea buzelor cu acid hialuronic  este una dintre cele mai vechi proceduri ale medicinei estetice. Procedura constă din injectarea subcutanată a medicamentelor pe bază de acid hialuronic stabilizat - o substanță legată de corpul nostru. Ca urmare, buzele dobândesc volumul care lipsește, conturul devine mai pronunțat.

Indicații pentru corectarea buzelor:

  • insuficienţă înnăscută de volum;
  • schimbări legate de vârstă;
  • pierderea volumului legate de vârstă;
  • asimetria buzelor;
  • necesitatea de a înmuia trăsăturile feţei,

Contraindicații:

  • inflamații periorale, herpes, răni nevindecate.

Pentru a evita reacţiile adverse, cum ar fi urme de ac sau de hipersensibilitate, experţii nu recomandă ca procedura să foe efectuată în timpul perioadei de menstruație.

Forma ideală a buzelor

În cosmetology ideală se înţelege astfel: buza superioară ușor mai subțire decât în partea de jos, o limită clară în diferența de culoarea buzelor și pielea înconjurătoare (așa-numita linia albă), ușor ridicat marginea roşie, iar buza superioară acoperă complet dinţii din faţă. Colțurile gurii ușor ridicate, de jos, chenarul roşu iese un pic înainte și are o lățime mare.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic  este una dintre cele mai vechi proceduri ale medicinei estetice. Procedura constă din injectarea subcutanată a medicamentelor pe bază de acid hialuronic stabilizat - o substanță legată de corpul nostru. Ca urmare, buzele dobândesc volumul care lipsește, conturul devine mai pronunțat.


comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.