Adresa : Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Tel : 022 23 53 25
GSM 076 79 88 77
E-mail : doctorlicasalon@gmail.com
Chișinău, Ștefan cel Mare 184
Telefon: 022 23 53 25
GSM: 076 79 88 77
E-mail: doctorlicasalon@gmail.com

Medicină estetică


Biorepararea conturului facial

Este o metoda de restabilirea conturului facial cu gel de acid hialuronic. Rezultatul procedurii este de lunga durata de la 1 la 2 ani. Metoda este ideala pentru acei care nu doresc lifting chirurgical, dar alte proceduri nu sunt atit de efective.

Comentează Preț: 300 Lei
Biorevitalizare

Биоревитализация — это инъекционная методика введения активных веществ, позволяющая в кратчайшие сроки добиться омоложения кожи лица, шеи, декольте и тела.Чаще всего, при биоревитализации гиалуроновой кислотой используются препараты на основе гиалуроновой кислоты, то есть вещества, содержащегося в нашей коже.

Volumetria Radiesse

Volumetriya Radiesse este o procedură de intinerire, non-chirurgicale și de restaurare a volumului pierdut. Aceasta presupune o umplere dermică unică, care oferă corecție de lungă durată a ridurilor şi deformare facială. Procedura stimulează formarea colagenului.

Mărirea și corectarea formei buzelor

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai vechi proceduri ale medicinei estetice. Procedura constă din injectarea subcutanată a medicamentelor pe bază de acid hialuronic stabilizat - o substanță legată de corpul nostru. Ca urmare, buzele dobândesc volumul care lipsește, conturul devine mai pronunțat.

Fillere

Dacă până acum pentru intinerirea facială, doamnele apelau la intervenţii chirurgicale sau peeling profund, acum se poate de aliniat suprafaţa pielii pentru a netezi ridurile, astfel cutele nazolabiale sunt netezite cu umplutură dermică.

Consultare cosmetolog/triholog

Ecaterina Lica, medic - dermatolog, cosmetolog cu experienţă în medicina estetică de peste 10 ani. Autor a numeroase articole științifice, participant și speaker la congrese internationale de dermatologie și medicină estetică. Membru al Academiei Europene de Dermatologie si al Societatii Internationale de Medicină Estetică.

Mezoterapie

Mezoterapia - o metodă de introducere a substanțelor active în piele prin microinjectare. În momentul de față, acesta este unul dintre cele mai populare metode de întinerire în cosmetologie. Acesta vă permite să lucrați cu grijă și atenție la zonele cu probleme ale pielii, fără a expune corpul întreg la stres suplimentar.

Masonite

Для борьбы с провисанием тканей и потери упругости, в эстетической косметологии вот уже более 20 лет используется метод армирования, придающий коже лица особый, подтянутый вид и устраняющий гравитационный птоз лица.

Termolifting

Термолифтинг – технология неинвазивного омоложения кожи с помощью радиочастотной энергии.  Новая технология создана, чтобы помочь увядающей коже вернуть упругость.

Îndepărtarea ningeilor

Метод радиоволновой хирургии -  это самый эффективный и деликатный способ устранения бородавок, папиллом, родинок, сосудистых сеточек и других эстетических недостатков.

Corecție Mikronidling de riduri și cicatrici postacnee

Медицинский микронидлинг - это процедура намеренного точечного повреждения кожи с целью стимуляции образования новых коллагеновых структур для повышения плотности кожи.

Dermopigmentație și machiaj permanent

Микропигментирование - способ имплантирования пигмента в кожу. Глубина введения пигмента имеет принципиальное значение.

Microdermabraziunea cu diamant

Microdermabraziunea cu diamant este considerata un tratament indispensabil in perioada toamna -iarna, cu efect de curatare, intinerire, lifting si netezirea porilor.

comments powered by Disqus
Copyright © 2015 SRL „Doctor Lica Salon”. All rights reserved.